Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В работе проведен анализ потребления мучных кондитерских изделий; рассмотрены факторы, которые формируют ассортимент и качество крекеров; изучен технологический процесс производства крекеров; дана характеристика методов и объектов, с помощью которых были произведены исследования; исследован ассортимент крекеров; охарактеризован торгово-технологический процесс на предприятии торговли и разработаны направления совершенствования в организации торгово-технологического процесса.
In the work the analysis of the consumption of flour confectionery products; examines the factors that shape the range and quality of the crackers; studied technological process of production of crackers; the characteristic of methods and objects, which were produced by the study; the studied range of crackers; characterized by trade-technological process at the enterprise trade and developed directions of improvement of organization of trading and technological process.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 709
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |