Details

Title: Разработка дополнительных услуг на предприятии общественного питания: выпускная квалификационная работа бакалавра: 43.03.01 - Сервис ; 43.03.01_01 - Сервис в индустрии гостеприимства
Creators: Скворцов Михаил Алексеевич
Scientific adviser: Воронова Ольга Владимировна
Other creators: Карманова Анна Евгеньевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: ресторанный бизнес; управление рестораном; обслуживание гостей; кейтеринг; рестораны; restaurant business; restaurant management; guest services; catering; restaurants
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 43.03.01
Speciality group (FGOS): 430000 - Сервис и туризм
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2019/vr/vr19-4015
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\4517

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Объектом исследования является ресторан «Папа Джонс». Целью данного исследования является разработка мероприятий по внедрению дополнительных услуг в ресторан «Папа Джонс», на основе проведенного анализа деятельности предприятия на рынке общественного питания России. В данном исследовании рассмотрены теоретические основы организации ресторанной деятельности, определили основные и дополнительные услуги ресторанов, определили тенденцию и перспективы развития ресторанной индустрии в России и Санкт-Петербурге и раскрыли особенности организации корпоративного досуга. Дана характеристика сети ресторанов-пиццерий «Папа Джонс», определили финансовое положение компании, и провели анализ одного ресторана «Папа Джонс» в Санкт-Петербурге, рассмотрели работу ресторана. В заключении рассмотрели сформировали дополнительную услугу, которая должна не только увеличить выручку, но и поднять посещаемость заведения и средний чек, после разработки дополнительной услуги, мы провели оценку эффективности внедрения дополнительной услуги. Результаты работы рекомендуется использовать руководством ресторана «Папа Джонс» при разработке и внедрении дополнительных услуг ресторана.

The object of the study is the restaurant "Papa Johns". The purpose of this study is to develop measures for the introduction of additional services in the restaurant "Papa Johns", based on the analysis of the company's activities in the catering market of Russia. The present study examines the theoretical foundations of organization of restaurant activities, determined the basic and additional services of the restaurants, identified the trend and prospects of the restaurant industry in Russia and Saint-Petersburg and revealed the peculiarities of the organization of corporate leisure. The characteristic of the chain of restaurants-pizzerias "Papa Johns", determined the financial position of the company, and analyzed one restaurant "Papa Johns" in St. Petersburg, reviewed the work of the restaurant. In conclusion, we considered the formation of an additional service, which should not only increase revenue, but also raise the attendance of institutions and the average check, after the development of additional services, we assessed the effectiveness of the introduction of additional services. The results of the work are recommended to be used by the management of the restaurant "Papa Jones" in the development and implementation of additional restaurant services.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 40
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics