Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена изучению возможности создания функциональных напитков на основе чая с применением различных функциональных добавок. Для достижения цели поставлены следующие задачи по теме научно-исследовательской работы: − изучение литературных источников по теме выпускной квалификационной работы; − обоснование объектов и методов исследования; − разработка рецептуры нового обогащенного изделия и совершенствование технологии его производства; − определение показателей качества функциональных напитков; − разработка нормативной технологической документации на функциональные напитки. В работе применялись методы сравнительного анализа, органолептические и физико−химические методы контроля качества сырья и готовой продукции. На основании полученных данных разработаны рецептуры функциональных напитков на основе чая. Разработаны технико-технологические карты на новую продукцию. По результатам технологических расчетов выполнен план цеха с монтажными привязками технологического оборудования.
This work is devoted to the study of the possibility of creating functional tea-based drinks using various functional additives. To achieve the goal, the following tasks were set on the topic of research work: Literary sources researches on the theme of the graduate qualification work; Justification of the choice of raw materials and product range used; Formulation of a new enriched product and improvement of its production technology; Indicators determination of product quality; Development of technological documentation for enriched products. The work used methods of comparative analysis, organoleptic and physico-chemical methods of quality control of raw materials and finished products. Based on the data obtained, formulations of tea-based functional drinks have been devel-oped. Technical and technological maps for new products have been developed. According to the results of technological calculations, a workshop plan with mounting links of technological equipment was completed.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() ![]() ![]() |
||||
External organizations N2 | All |
![]() |
||||
External organizations N1 | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() ![]() ![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N2) |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N1) | |||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
|
Access count: 32
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |