Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: «Совершенствование системы управления качеством на предприятии общественного питания». Данная работа посвящена исследованию теоретических основ действующей системы управления качеством на предприятии, и разработке комплекса мероприятий, повышающих эффективность системы управления качеством предприятия ООО «ТРОЙКА». Задачи, которые решались в ходе исследования: 1. Исследование теоретических подходов формирования системы управления качеством и принципов ее реализации на предприятии. 2. Изучение системы контроля эффективности и правового обеспечения системы управления качеством. 3. Характеристика предприятия ООО «ТРОЙКА», анализ кадрового потенциала, анализ финансовой устойчивости предприятия и анализ действующей системы управления качеством на предприятии. 4. Выявление недостатков в действующей системе управления качеством на предприятии ООО «ТРОЙКА». 5. Разработка и внедрение комплекса мер, повышающих эффективность системы управления качеством на предприятия ООО «ТРОЙКА». 6. Прогноз влияния внедрения комплекса мер по повышению эффективности системы управления качеством на предприятии ООО «ТРОЙКА». В результате был сформирован комплекса мер по совершенствованию системы управления качеством на предприятии ООО «ТРОЙКА».
Theme of graduate qualification paper bachelor’s thesis: «Improvement of the quality management system at the enterprise for mass catering» This work is devoted to the study of the theoretical foundations of the current quality management system and development of a package of measures to increase the effectiveness of the quality management system of LLC “TROYKA”. Tasks that were solved during the study: 1. Study of the theoretical approaches to formation of the quality management system and principals of its realisation. 2. Study of the control system the success and the legal support of the quality management system. 3. Definition of the characteristics of the enterprise LLC “TROYKA”, analysis of staff capacity, financial stability and the current quality management system of the enterprise. 4. Detection of disadvantages of the current quality management system of the enterprise LLC “TROYKA”. 5. Development and implementation of a package of measures to increase the effectiveness of the quality management system of LLC “TROYKA”. 6. Forecast of the impact of a package of measures to increase the effectiveness of the quality management system of LLC “TROYKA”. As a result, a set of measures to improve the quality management system of the enterprise LLC “TROYKA” was formed.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 35
Last 30 days: 1 Detailed usage statistics |