Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: «Разработка технологии овсяных десертов с использованием плодово-ягодного сырья». Данная работа посвящена совершенствованию технологии и расширению ассортимента десертов на основе продуктов переработки овса и другого растительного сырья Северо-Западного региона. В ходе исследования решались следующие задачи: Информационный поиск и анализ источников по теме работы. Обоснование объектов и методов исследования. Разработка технологии производства овсяных десертов. Определение показателей качества овсяных десертов с использованием плодово-ягодного сырья. В работе изложена сущность подхода к созданию диетических овсяных десертов, произведённых с использованием регионального плодово-ягодного сырья. На основе результатов органолептического, физико-химического и микробиологического исследования показателей качества овсяных образцов делаются выводы их соответствию действующим санитарным нормам и правилам, выявляется оптимальное соотношение ингредиентов, составляется технологическая схема производства. На основе проведённых исследований разработана технологическая документация, а именно технические условия и технологические инструкции.
The topic of the final qualifying work: "Development of technology for oatmeal desserts using fruit and berry raw materials". This work is devoted to improving the technology and expanding the range of desserts based on processed oats and other vegetable raw materials of the North-Western region. In the course of the study, the following tasks were solved: 1. Information search and analysis of sources on the topic of the work. 2. Substantiation of objects and methods of research. 3. Development of technology for the production of oatmeal desserts. 4. Determination of quality indicators of oat desserts with the use of fruit and vegetable raw materials.The paper describes the essence of the approach to the creation of dietary oatmeal desserts produced using regional fruit and berry raw materials. Based on the results of organoleptic, physico-chemical and microbiological studies of the quality indicators of oat samples, conclusions are drawn about their compliance with current sanitary standards and regulations, the optimal ratio of ingredients is identified, a technological scheme of production is drawn up. Based on the conducted research, technological documentation has been developed, namely technical specifications and technological instructions.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 36
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |