Details
Title | Art de la conservation des substances alimentaires |
---|---|
Creators | Quentin Pierre; Barbier-Duval |
Imprint | Paris, 1885 |
Electronic publication | Санкт-Петербург, 2017 |
Collection | Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция |
Subjects | пищевые вещества; консервирование |
UDC | 664.8/.9 |
Document type | Other |
File type | |
Language | French |
DOI | 10.18720/SPBPU/2/ed-3499 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение) |
Record key | RU\SPSTU\edoc\44100 |
Record create date | 10/10/2017 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 2
Last 30 days: 0