Details
Title | Le livre des conserves, ou Recettes pour préparer et conserver les viandes et les poissons salés et fumés, les terrines, les galantines, les légumes, les fruits, les confitures, les liqueurs de famille, les sirops, les petits fours, etс., etc. |
---|---|
Creators | Gouffé Jules |
Imprint | Paris, 1869 |
Electronic publication | Санкт-Петербург, 2017 |
Collection | Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания ; Общая коллекция |
Subjects | кулинария ; домоводство ; кондитерские изделия ; консервирование ; напитки ; французская кухня |
UDC | 641.5/.8(44) |
Document type | Other |
File type | |
Language | French |
DOI | 10.18720/SPBPU/2/ed-3508 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение) |
Record key | RU\SPSTU\edoc\46984 |
Record create date | 11/2/2017 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users SPbPU |
|
Internet | Anonymous |
|
- TABLE DES MATIÈRES
Access count: 6
Last 30 days: 1