Details

Title Le livre des conserves, ou Recettes pour préparer et conserver les viandes et les poissons salés et fumés, les terrines, les galantines, les légumes, les fruits, les confitures, les liqueurs de famille, les sirops, les petits fours, etс., etc.
Creators Gouffé Jules
Imprint Paris, 1869
Electronic publication Санкт-Петербург, 2017
Collection Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания ; Общая коллекция
Subjects кулинария ; домоводство ; кондитерские изделия ; консервирование ; напитки ; французская кухня
UDC 641.5/.8(44)
Document type Other
File type PDF
Language French
DOI 10.18720/SPBPU/2/ed-3508
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key RU\SPSTU\edoc\46984
Record create date 11/2/2017

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet
Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read
Internet Authorized users SPbPU
Read
Internet Anonymous
  • TABLE DES MATIÈRES

Access count: 6 
Last 30 days: 1

Detailed usage statistics