Details

Title: Le livre des conserves, ou Recettes pour préparer et conserver les viandes et les poissons salés et fumés, les terrines, les galantines, les légumes, les fruits, les confitures, les liqueurs de famille, les sirops, les petits fours, etс., etc.
Creators: Gouffé Jules
Imprint: Paris, 1869
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: кулинария; домоводство; кондитерские изделия; консервирование; напитки; французская кухня
UDC: 641.5/.8(44)
Document type: Other
File type: PDF
Language: French
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3508
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key: RU\SPSTU\edoc\46984

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read
Internet Authorized users Read
-> Internet Anonymous

Table of Contents

  • TABLE DES MATIÈRES

Usage statistics

stat Access count: 5
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics