Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
64 с., 9 рис., 21 табл., 23 ист. Целью бакалаврской работы явилась изучение товароведной характеристики, проведение экспертизы качества хлеба из пшеничной муки различных производителей, реализуемого через торговую сеть города Санкт-Петербурга, а также изучение организации торговли хлебобулочными изделиями. В работе рассмотрены классификация и ассортимент пшеничного хлеба, факторы, формирующие и сохраняющие его качество, требования к качеству и безопасности, проведена сравнительная оценка качества пшеничного хлеба. Представлены результаты обзора пшеничного хлеба на потребительском рынке Санкт-Петербурга.
64 p., 9 pic., 21 tab., 23 sources. The purpose of the bachelor’s work was to study the merchandising characteristic, to examine the quality of bread from wheat flour of various manufacturers, implemented through the trading network of the city of St. Petersburg, and also to study the organization of trade in bakery products. The paper discusses the classification and assortment of wheat bread, the factors that form and maintain its quality, the requirements for quality and safety, and a comparative assessment of the quality of wheat bread. Presents the results of a review of wheat bread in the consumer market of St. Petersburg.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 126
Last 30 days: 2 Detailed usage statistics |